Case Study | Industry: retail

50 %

CPC onder het doel

>1 %

CTR

Onze klanten maken gedurende de dag gebruik van verschillende schermen. AdRoll maakt het voor ons mogelijk in contact te komen met onze klanten, ongeacht welk apparaat of platform ze gebruiken."

Kristina Simonsen, Marketing Associate, Brilliant Earth


Zeg ’Ja’ tegen cross-device adverteren

Een verlovingsring is een enorme financiële en emotionele investering. Brilliant Earth heeft AdRoll ingezet om contact te blijven houden met haar klanten die een weloverwogen beslissing willen nemen.

Bereik op meerdere apparaten

De zoektocht naar de perfecte ring kan lang duren. Brilliant Earth wilde contact blijven houden met de vooral mobiele klanten terwijl deze gedurende de dag verschillende apparaten gebruiken.

Brilliant Earth sloeg de handen ineen met AdRoll om retargetingcampagnes op Facebook, het internet en Twitter te voeren. Dit gebeurde op tablets, mobiele telefoons en desktopapparaten. De advertenties zorgden ervoor dat bezoekers terugkeerden naar de mobiele website van Brilliant Earth om een aankoop te voltooien of verder te browsen. Kristina Simonsen, marketing associate bij Brilliant Earth, zegt hierover het volgende: We zijn erg onder de indruk van de prestaties van het mobiele retargetingproduct van AdRoll. We zien al doorklikratio’s met cijfers vóór de komma. Het heeft ons aanvullend incrementeel verkeer en meer conversies op onze mobiele site opgeleverd.

Verkoopcijfers vergroten via mobiele retargeting

Dankzij mobiele retargeting kan Brilliant Earth de prestaties per apparaat en platform meten en testen. AdRoll configureert campagnes voor Android-tablets, iPhones, iPads en Android-telefoons. Brilliant Earth kan via het AdRoll-dashboard de campagneprestaties op elk van deze apparaten meten. Ook kan het bedrijf zien welke apparaten het meeste opleveren.

Simonsen legt uit: Doordat we een verdeling tussen apparaat en platform kunnen maken, hebben we niet alleen onze eigen gegevens voor advertenties kunnen gebruiken, maar hebben we ook meer inzicht gekregen in klantenprofielen. Daarnaast kunnen we onze klanten altijd en overal bereiken, ongeacht het gebruikte apparaat. Het heeft ons geholpen een naadloze advertentie-ervaring op meerdere apparaten en platformen te ontwikkelen.

Over Brilliant Earth

Brilliant Earth, een winkelketen gespecialiseerd in de verkoop van ethisch geproduceerde verlovingsringen, is zowel op het gebied van digitale marketing als in de sieraden sector hypermodern.

AdRoll has generated over $7 billion in revenue for customers.

Our customers average 5x return on ad spend. Don’t miss out.

Try AdRoll Free